Workshop: JAZZ PÅ ÅSA

Du spelar ett instrument, har passion för musik och ett hjärta som slår för jazz. Vill du utveckla din improvisationsförmåga, ska du komma och spela med oss i sommar! 
Jazz på Åsa vänder sig till dig som har erfarenhet av att spela ett instrument och som vill ha en trivsam och skapande sommar.
Här på Åsa har vi gjort allt vi kan komma på för att du ska trivas – äta gott, må bra och inspireras av en lugn och lantlig miljö med närhet till Sörmlands rika utbud av natur och kultur. Vill du koncentrera dig helt på jazzimprovisation har du med denna kurs alla möjligheter!
Under veckan studerar vi afroamerikansk musik i olika stilar och från olika tidsepoker, både genom gehörsinlärning och efter noter. Och så jammar vi på kvällarna, förstås!
Den 27 juli arrangeras Katrineholm Jazz- och Bluesfestival. Din kursledare Ola Halvarsson är en av arrangörerna och vi vill uppmuntra dig att besöka festivalen som en trevlig start på jazzveckan på Åsa. Läs mer om festivalen här.
Målgrupp för kursen:
Kursen i jazzimprovisation är till för dig som spelat ett tag och vill utveckla din improvisationsförmåga tillsammans med andra.
Tänk på att:
monthpageviews
April 20241,882
March 20243,611
February 20245,229
January 20241,152

We use cookies and analysis tools. This is how we ensure that our website looks and works well. Detailed information can be found in the privacy policy.

OK