Jazz A Les Fosques – Ignasi Terraza Trio

L’octubre de 2024 farà 25 anys que Ignasi Terraza va presentar l’espectacle Jazz a les fosques al Teatreneu amb el seu trio. L’espectacle tingué una gran acollida i fou un dels moments clau que projectà la seva carrera jazzística.  
Per a celebrar aquest aniversari, Terraza ens proposa de rememorar aquella fórmula amb un trio format pel contrabaixista grec Giorgos Antoniau i el bateria Esteve Pi. 
Un espectacle A LES FOSQUES en el qual se’ns proposa reflexionar i experimentar amb els nostres sentits i emocions. 
Un concert de jazz, sense dubte,  diferent i singular. Des de la foscor total de la sala Jamboree ,  al ritme de la música d’un gran trio amb projecció internacional, el d’Ignasi Terraza.  
Volem que hi hagi comunicació entre públic i músic, sense paraules, només amb el jazz, música per excel·lència de la improvisació, de l’espurneig de genialitat immediata, un interessant al·licient per a experimentar amb nous canals de comunicació amb el públic, que ajudin a sentir i desxifrar millor el missatge que el músic vol transmetre. 
monthpageviews
September 2024139

We use cookies and analysis tools. This is how we ensure that our website looks and works well. Detailed information can be found in the privacy policy.

OK